Kehityskohde Suomenoja

 

Erittäin näkyvälle paikalle kehitettävä kokonaisuus nykyisen Finnoontien ja tulevan Espoonväylän varressa

 Jo valmiiksi suunnitellun ja voimassa olevan asemakaavan mukainen Espoonväylä toteutetaan lähitulevaisuudessa 4-kaistaisena ja se rajoittuu tähän kehityskohteeseen. Tien pinnan ja tontin tason korkeusero on vain 2 metriä, mikä tuo kohteen suoraan ohiajajien silmien korkeudelle. Jo tälläkin hetkellä, syksyllä 2018, on nykyisen Finnoontien vuorokautinen ajoneuvomäärä Espoon kaupungin ilmoituksen mukaan noin 20.000 ajoneuvoa.

Nyt syksyllä 2018 tämän kohteen kehittämisessä aktiivisen vaihe on pienvarastojen rakentaminen osalle kiinteistökokonaisuutta. Tutustu tarkemmin!

Yhteensä noin 13000 m2:n maa-alue on hallinnanjakosopimuksella jaettu 3 osaan. Näistä yhdelle toteutetaan em. pienvarastohanke. Jatkokehittämisen kohteena ovat 2 muuta määräosaa, joista rakentamattomalla on rakennusoikeutta n. 4000 kem2. Kolmannella määräosalla on K1 Katsastajien käytössä oleva katsastusasema, polttoaineen jakeluasema ja noin 1800 kem2 käyttämätöntä rakennusoikeutta.

Hallinnanjakokartta Finnoo

Kohteessa oleva rakennusoikeus voidaan voimassa olevan asemakaavan mukaan hyödyntää hyvin monipuolisesti liike-, toimisto-, tuotanto- ja varastotiloiksi.

Asemakaavakartta Finnoo

Asemakaavamääräykset Finnoo