Kehityskohteet

 

Näkymä kadulta, Asteritie

Näkymä kadulta, Asteritie

Asteritie Helsingin Pukinmäki, Asteritie

PEAK GROUP yhteistyökumppaneineen otti Asteritien kaavoitusprojektin hoitaakseen syksyllä 2015. Projektin tarkoituksena on muuttaa pientalojen korttelialue  asuinkerrostalojen korttelialueeksi. Rakennusoikeutta on suunnitelmissa kaavailtu yli 4.000 kem2.

Asemakaavamuutos etenee kaupunginvaltuustossa helmikuussa 2018.

Asteritie-sijaintikartta

Kaupunginvaltuusto, Asteritien asemakaavamuutos, kokous 14.02.2018

Pukinmäen rauhoitettu puu ja kerrostalot sopivat olemaan rinnakkain”, Hesari kirjoittaa 12.2.2018

Asteritie-havainnekuva

kokonaisuus-lintupers-690

Palokärjen alue

Olemme olleet mukana kehittämässä tätä alunperin pääosin suuremman teollisuuden aluetta jo 1990-luvun alkupuolelta alkaen, silloin saatiin toimitilat yli 50 mikroyritykselle, ja nyt tämä Palokärjen Yrityskeskus muuttuu pääosin asuinalueeksi. Pinta-alaa uusissa suunnitelmissa on asunnoille noin 29.700 kem2 ja noin 3.500 kem2 pienyritysten toimitiloille.. Toivomme Espoon kaupunkisuunnittelulautakunnan jo hyväksymän uuden asemakaavan saavan lainvoiman lähiaikoina. Useita neuvotteluita eri kehittäjäkumppanien kanssa on käynnissä.

Yläilmasta_Paneelikatto_CMYK-pieni

Finnoonportti,

uusiutuvien energialähteiden toimitilakeskus

Vuokrattavat tilat sopivat hyvin kaupalle ja palvelutuotantoon. Tilat rakennetaan käyttäjien tarpeisiin ja ovat autolla sisään ajettavia. Yksittäiselle yritykselle voidaan varata muutaman sadan neliön tilasta aina useamman tuhannen neliön tilakokonaisuuteen asti.

Toimitilakeskus Konala

Toimitilakeskus Konala

 

Toimitilakeskus Konala

Uusinta ja kestävää tekniikkaa (mm. aurinkovoimala) hyödyntävän Toimitilakeskus Konalan, eli Kiinteistö Oy Hankasuontie 11 A:n, katon alle tulevat ensi kesästä alkaen mm. Kalevala Koru Oy:n uudet toimitilat. Kohteen yhteensä noin 9.400 m2:n tiloista on nyt vuokrattu yli 7.000 m2.

Kaleva Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen kertoo uuden toimitilan suunnittelusta: ”Kalevala Korun tehdas ja toimisto muuttavat Konalaan Hankasuontie 11 A:han rakennettavaan uudiskohteeseen, jonka kehittäjä ja rakennuttaja on Peak Group.  Muutto ajoittuu kesään 2018. Tehdaskiinteistön myynnissä ja uuden tilan vuokrauksessa on neuvonantajana toiminut Catella Property Oy.”
Peak Goup on lupunut kehityskohteen omistuksesta syksyllä 2017.

Toimitilakeskus Konalassa ovat nyt tarjolla loppukesällä 2018 valmistuvan ja kadun varteen sijoittuvan noin 2.000 m2:n talon tilat. Lue lisää